20 de novembre del 2012

PLUJA DE GOLS ( GUÍXOLS 4 - SAN CRISTÓBAL 0)

El Guíxols va aconseguir una victòria balsàmica davant un rival directe en la lluita per el descens. El partit, jugat sota una intensa pluja, va permetre als locals retrobar-se amb el gol i reinvindicar-se davant les crítiques de manca de poder ofensiu.

Els blaugrana necessitaven urgentment els 3 punts, per a no perdre l’estela dels equips que lluiten amb ell a la zona baixa i per començar a fer del Municipal un fortí. Monràs va presentar l’alineació habitual, amb l’únic canvi a la punta d’atac de Xavi Mora en lloc de Carlos Gómez.

Tot i un petit ensurt inicial, d’un xut del San Cristóbal que va sortir fregant el travesser, el Guíxols es va anar sentint cada vegada més còmode al terreny de joc, generant ocasions. A minut 30, Uri Vila, que es troba en un estat de forma espectacular, va marcar el primer gol, de córner directe, que els jugadors van celebrar molt efusivament. Minuts més tard, en el servei d’un altre córner, Pedregosa va estar a punt de fer el segon, en un bon remat de cap que va sortir fora per molt poc. Amb el marcador 1-0 es va arribar a la mitja part.

La clau de la victòria està en el gol psicològic que va aconseguir Moha, al primer minut de la segona part. Una recuperació de la pilota a mig camp quan els visitants intentaven atacar, va permetre una contra, molt ben definida per el jugador blaugrana, que va superar al porter amb un bon toc de qualitat. Amb aquest gol, els de Terrassa van avançar línies per intentar entrar al partit, i això va fer que els locals tinguessin moltes oportunitats al contraatac. Val a dir, que les poques arribades dels visitants, van ser ben contrarestades per la defensa. Al quart d’hora de la segona part, i després d’algunes ocasions, una falta a l’esquerre de l’atac dels de Monràs, servida magistralment per Uri Vila, i rematada per Xavi Mora, va fer pujar el 3er al marcador. Amb aquest gol, Xavi Mora es col·loca com a màxim golejador de l’equip. Amb el 3 a 0 en contra, els egarencs van abaixar els braços i només podien intentar defensar les embranzides d’un Guíxols que es sentia fort. Va ser Carlos Gómez, qui va posar el colofó amb el 4t gol, després d’una bona jugada individual d’Uri Vila.

L’equip es mereixia un partit així després d’un inici molt irregular. Hem de dir també que els 3 punts serveixen per despenjar-se dels 3 últims, que van quedant despenjats.

El pròxim partit, diumenge, al camp del Granollers, situat a la part còmode de la classificació.

AD GUÍXOLS 4 – SAN CRISTÓBAL CP 0
AD Guíxols: Sergi Andrés; Chicho, Pedregosa, Tena (Cervera, 85’), Guti; Trigo (Pau Sala, 67’), Musa (Garrido, 80’), Uri Vila, Moha (Emilio, 87’); Marc Medina i Xavi Mora (Carlos Gómez, 62’)
San Cristóbal CP: Morales; Serna, Pérez (José, 68’), Vega, Torres; Arjona, Sánchez, Ponsich (Segura, 76’), Navarro; Ruíz i Lordan
GOLS: 1-0 Uri Vila (30’), 2-0 Moha (47’), 3-0 Xavi Mora (58’), 4-0 Carlos Gómez (77’)
Àribtre: Santiago López Quintana
TG: Als locals Trigo (62’) i Tena (75’); i al visitant Serna (57’).
Incidències: Unes 100 persones al Municipal Josep Sunyer i Arxer. Abans de començar el partit, es va guardar 1 minut de silenci per la mort de la mare del delegat del San Cristóbal.