23 d’octubre del 2012

Cada setmana la mateixa cançó GUÍXOLS 0- MOLLET 1

El Guíxols va tornar a repetir els mateixos errors que  contra el Farners i, tot i mostrar una millora en el joc, va perdre a casa i s’enfonsa en la classificació.

No va ser un mal partit, però les dificultats de l’equip per marcar un gol van tornar a passar factura i el Guíxols va tornar a perdre per 0 a 1 a casa contra un rival que no va ser superior i que en va tenir prou amb una ocasió clara per posar-se al capdavant.

La primera part va començar molt bé, amb domini del Guíxols, que era qui tenia la pilota i dominava el joc. Es va notar molt el canvi de posició de Marc Medina, que va jugar una mica més endavant del que portava jugant aquesta temporada i també la tornada del sancionat Uri Vila. Amb la possessió a favor, el Guíxols va disposar de diverses ocasions per a avançar-se, però, com ja ens porta acostumats, marcar els costa moltíssim. El Mollet va demostrar molt poc ofensivament en aquesta part, però defensivament es va mostrar sòlid. La mala noticia la va donar Pau Menéndez al 42, quan va haver de deixar el camp lesionat, donant entrada a Garrido. Els visitants van jugar un partit molt dur que l’àrbitre, com ve passant aquesta temporada, va permetre sense cap càstig.

A la segona part, el Guíxols va perdre una mica aquest domini. La baixa de Pau Menéndez al mig del camp es va notar molt, però una esplèndida defensa, ben liderada per Pedregosa, ho va tallar tot. L’embolic va arribar al 65. Marc Medina va quedar estès al terra en rebre una falta i va haver de sortir del camp lesionat, però en no aturar-se la pilota, no es va poder efectuar el canvi, així que el Guíxols va jugar amb 10 durant uns minuts. Va ser en aquests minuts quan Ruben, del Mollet, aprofitant que Castilla va errar en el blocatge després d’un seguit de rebots, va marcar el 0-1. Després d’aquest gol, els blaugrana es van tirar endavant, Monràs va donar entrada a Moha i les ocasions no van tardar en arribar. Pedregosa la va tenir amb el cap, Musa va estar molt a prop quedant-se sol davant el porter, i Pajares ho va intentar de lluny. Però el gol no va arribar i al final els 3 punts van ser per el Mollet.

Tot i que podem treure moltes valoracions d’aquest partit, el més preocupant i el que més ràpid s’ha de mirar d’arreglar és la dificultat de l’equip per fer un gol. Els 3 últims partits a casa no s’ha marcat cap gol, i costa moltíssim crear ocasions. En canvi, els rivals, amb una ocasió marquen i l’equip es veu incapaç de remuntar.

El pròxim partit es juga al camp del Sant Cugat, situat a mitja taula, amb 10 punts.

AD GUIXOLS 0 – MOLLET UE 1

AD Guíxols: Castilla; Chicho, Pedregosa, Tena (Cervera, 87’), Guti; Pau Menéndez(Garrido, 42’), Uri Vila, Trigo (Pajares, 58’); Musa (Xavi Mora, 83’), Medina (Moha, 65’), Carlos Gómez.
Mollet UE: Tomàs; Kike, Edgar, Bravo, Alex; Berni, Uri, Novo (Cristian, 87’), Dani (Adri, 89’), Germán (Rubén, 46’ (Gerard 74’)), Lluís.
Gols: 0-1 Rubén (65’)
Àrbitre: Ramos Sánchez, Javier. TG: Als locals Musa (72’), Xavi Mora (83’) i Monràs (88’); i al visitant Kike (32’)
Incidències: Unes 150 persones al municipal Josep Sunyer i Arxer.

Font: FCF.cat