16 d’octubre del 2012

Un punt que s'en va al 89! Guíxols 0 - Farners 1

Partit ensopit, amb poques ocasions, que va acabar guanyant el Farners amb un solitari gol del ganxó Guitart, marcat a l’últim minut del matx.

El Guíxols presentava una alineació amb dues novetats, els jugadors fitxats aquesta última setmana Pau Menéndez, un migcampista veterà, i Musa, una jove promesa provinent del Palafrugell. La primera part no va tenir un clar dominador, tots dos equips tenien la pilota, però cap es va atrevir a fer un pas endavant. Va ser una part especulativa, sense gaire joc i amb només una ocasió per equip.

A la segona part, el Farners va prendre una mica l’iniciativa, va agafar la pilota i dominava una mica més el joc que el Guíxols, però una bona defensa dels ganxons va fer estèril tot aquest domini, ja que les ocasions del Farners van ser mínimes i les poques que va tenir van ser molt ben aturades pel porter Castilla. Quan el partit semblava ja vist per sentència i el repartiment de punts ja era gairebé un fet, Guiti es va avançar als centrals i va marcar el 0-1 amb el peu dins l’àrea petita. Aquest gol va deixar un mal gust a tots els aficionats, que ja veien com a bo l’empat a zero.

El pròxim partit, el Guíxols, 13è amb 7 punts, jugarà contra el Mollet, 9è, amb 9 punts, altre cop a casa.

AD GUÍXOLS 0 – FARNERS CE 1

AD Guíxols: Castilla; Chicho, Pedregosa, Tena, Guti; Pau Menéndez, Medina, Trigo (Garrido, 85’); Musa (Cervera 77’), Xavi Mora (Carlos Gómez, 65’) i Moha (Pajares, 69’).

Farners CE: Fradera; Artau (Alfons, 71’), Padrós, Giró, Pitu Riart; Criado, Dani Alonso (Cabratosa, 87’), Gusó (Martín, 65’); Guiti, Fajardo (Isaac, 80’) i Riki Solà (Rueda, 80’).

Gols: 0-1Guiti (89’)

Àrbitre: Ferrero Mansilla, Carlos.

TG: Als locals Chicho (30’), Medina (38’) i Pau Menéndez(85’); i als visitants Criado (15’), Pitu Riart (15’), Riki Solà (85’) i Giró (89’).

Incidències: Unes 200 persones al municipal Josep Sunyer i Arxer. A l’inici del matx es va guardar un minut de silenci per els ganxons Joan Vendrell, jove de 15 anys, i Àngela Ragolta, sogra del cronista local Josep Serrats.