26 de març del 2015

AD GUÍXOLS - ARO CE: LA PRÈVIA

Diumenge torna el futbol al Josep Sunyer i ho fa per la porta gran, amb un derbi d'alt voltatge entre Guíxols i Aro. Els homes d'Ivan Quintana van aconseguir la setmana passada un bon empat al camp del Camprodon (1-1), que li ha permès continuar com a líder i augmentar un punt la distància amb l'Abadessenc, el seu principal seguidor. Per la seva banda, l'Aro sembla passar un bon moment de joc, i va golejar la última jornada al cuer, el Torroella (7-0). Es preveu un partit molt igualat tot i la distància que separa uns i altres.

Les estadístiques generals d'ambdós equips són les següents:


L'AD Guíxols prepara el derbi d'aquest diumenge sabent de la dificultat d'un rival que porta marcats 10 gols en els últims 2 partits. Les estadístiques, però, són molt clares, i és que el Guíxols ha fet del Josep Sunyer el seu fortí, en el que només ha perdut 7 punts. A més, l'equip ganxó passa per un molt bon moment a nivell defensiu. Des del 17 de gener, quan van visitar el camp del Vilamalla i van caure estrepitosament per 4 a 1, els homes d'Ivan Quintana no han tornat a perdre, i cap equip ha estat capaç de marcar-li més d'un gol. A part del prestigi de guanyar el derbi, el Guíxols no es pot permetre el luxe de perdre punts a casa si vol optar a lluitar fins el final per l'ascens. Aquesta setmana, novament, el tècnic de l'equip ganxó podrà disposar de tots els seus efectius.

L'Aro de Jose Cabrera arriba al derbi amb un bon estat de forma. Després de donar la campanada al difícil camp del Breda, on van guanyar per 0 a 3, la setmana passada van golejar per 7 a 0 al Torroella. Val a dir que, sense treure mèrits a aquesta golejada, el Torroella es va presentar al partit amb 12 jugadors i sense cap porter, posant-se sota els pals un jugador del filial de Quarta Catalana. No és un mal equip com a visitant, ha aconseguit tantes victòries fora com a casa, i les seves estadístiques com a visitant no són gaire diferents a les del Guíxols. Tal i com ens va avisar Gerard Garrido aquesta setmana a l'entrevista de l"U contra U", la principal arma de l'Aro és el seu potencial ofensiu i la intensitat amb la que juguen. Cabrera tampoc té cap baixa per sanció.



Amb les dues victòries consecutives, l'Aro ha aconseguit treure el cap de la zona de descens. Els últims resultats, però, no li han permès allunyar-se'n i està actualment a només 2 punts de la zona perillosa.

Aquests han estat els últims resultats de l'Aro:



El derbi de la primera volta va acabar amb un empat a 0. En un partit molt igualat, els dos equips van disposar d'opcions per marcar, però cap dels dos ho va aconseguir. Va ser un partit poc vistós, amb molts nervis i imprecisions.


Foto del partit de la primera volta feta per JUANITO DE LA CRUZ

MOLTES CARES CONEGUDES

Hi ha molts jugadors de l'Aro que sonaran als seguidors ganxons. Un d'ells és el golejador Jose Guerrero, ex del Vilartagues. El veterà davanter va decidir penjar les botes aquesta temporada, però finalment, amb la competició ja començada, va fitxar per l'Aro per a reforçar la davantera.
Altres noms a destacar són els exjugadors del Guíxols Emilio Román i el migcampista Moha Khouri, o els ganxons Santi Llinàs i l'ex del Cassà Gerard Gabaldón.


EL CLUB DECLARA EL PARTIT DE PORTES OBERTES

Arribats aquest punt de la competició tots els partits són molt complicats, però aquest ho és especialment. Ambdós equips no poden perdre si volen aconseguir els seus objectius, així que es preveu un partit molt renyit on tots dos equips ho donaran tot. Pot ser determinant el factor camp, i és per això que el president del Guíxols ha decidit que l'entrada sigui gratuïta per a que el Josep Sunyer es vesteixi de gala. 

------------------------------------------------------------------------------------------------
IMATGES I ESTADÍSTIQUES EXTRETES DEL WEB DE LA FCF (WWW.FCF.CAT)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.