20 de març del 2015

UE CAMPRODON - AD GUÍXOLS: LA PRÈVIA

Aquest diumenge el Guíxols visita el Camprodon, tercer classificat, amb un clar objectiu: deixar-lo gairebé de manera definitiva fora de la lluita per a les primeres places. L'equip d'Ivan Quintanan arriba després d'una triomfal golejada contra el Bisbalenc (6-0), que ha fet augmentar la confiança de l'equip per encarar aquesta difícil visita a Camprodon. Els locals, per la seva banda, van suar de valent per derrotar el Torroella a domicili (1-2) i així continuar a l'espera que punxin Guíxols o Abadessenc.

Estadístiques dels dos equips:


L'equip ganxó jugarà el primer de tres partits seguits que s'entreveuen vitals per a les seves aspiracions. El primer escull, el Camprodon, un equip que com a local només ha deixat escapar 5 punts aquesta temporada i té una mitjana de gairebé 2 gols marcats. Els camprodonins són conscients de la necessitat de guanyar aquest partit, ja que és una ocasió única per retallar punts a l'actual líder. A més, el Camprodon té encara un partit pendent, precisament a casa contra l'Abadessenc, segon classificat. Guanyant aquest dos partits, podrien entrar a la pugna per alguna de les dues primeres places, però tot el que no sigui sumar els podria apartar gairebé definitivament del seu objectiu. 


Aquests han estat els últims resultats de l'equip local, que fa dos partits seguits a casa que no guanya:




L'equip local, però, no ho tindrà fàcil. Tot i que el Guíxols ha perdut bastants punts com a visitant, es trobaran un equip que fa 7 jornades que no perd, sumant 17 dels últims 21 punts. A més, fa setmanes que l'equip mostra una rigidesa defensiva que l'ha portat a ser l'equip menys golejat del grup, havent rebut només 3 gols en els últims 7 partits. Una setmana més, Ivan Quintana podrà disposar de tots els seus jugadors per aquest partit. Pel que fa el Camprodon, té les baixes de Joan Bobi i Nil Fàbrega, per acumulació de targetes.


A la primera volta, el Guíxols es va imposar per 2 a 1 en el Josep Sunyer. Gerard Garrido, amb un gran gol des de fora l'àrea i Manu, a l'inici de la segona part, van ser els golejadors d'aquell partit. Tot i posar-se dos gols per davant, el Camprodon no va perdre mai la cara al partit i va lluitar fins el final.

    Gerard Garrido va fer pujar l'1 a 0 amb aquest fantàstic xut des de la frontal de l'àrea.


Tot i no ser un partit decisiu, una victòria del Guíxols seria un cop moral per l'equip, i un cop de puny sobre la taula a tots aquells equips que des de lluny aspiren a atrapar les primeres posicions. A part de la dificultat del rival, el Guíxols haurà de lluitar contra el factor climatològic, ja que pel cap de setmana s'esperen pluges i possibilitat de nevades a Camprodon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IMATGES I ESTADÍSTIQUES EXTRETES DEL WEB DE LA FCF (WWW.FCF.CAT)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.