7 de desembre del 2012

IGUALTAT MÀXIMA


Empat a zero i repartiment de punts en un partit totalment igualat, amb molt poques ocasions per part de les dues bandes. El Guíxols, que conserva la porteria a zero per tercera vegada consecutiva, manté la posició a la taula, tot i que va perdre una ocasió d’or per escalar posicions i situar-se a un lloc més còmode.

Monràs, que només comptava amb les baixes conegudes de Pau Menéndez, Pol Ros i Dani Castilla, va sortir amb l’onze inicial usual, reservant Carlos Gómez per a la segona part. El Peralada venia amb moltes baixes per sanció, però tot i així, portava un onze inicial fort. La primera part va ser per al Peralada, que tenia la pilota i va gaudir d’alguna ocasió, però un inspirat Sergi Andrés no va permetre que sumés cap gol. El Peralada dominava el mig del camp amb l’exblaugrana Nierga com a més destacat, el Guíxols només va crear perill en algun contraatac aïllat.

A la segona part, Monràs va donar entrada a Pau Sala i Carlos Gómez, aportant frescor a davant. Precisament aquest últim és qui va disposar de més ocasions i qui va generar més perill a la porteria de Xavi Gallego. El descans va anar molt bé per als locals, que van sortir amb més empenta, i van ser els qui van dur el pes del partit en aquest segon temps. Nierga va estar a punt de marcar, però Sergi Andrés es va tornar a lluir. Així, les ocasions van ser per al Guíxols, especialment per a Carlos Gómez, que forma un bon tàndem amb Marc Medina, qui li fa totes les bones passades. Pau Sala, des de la banda esquerra de l’atac, va aportar profunditat, i Moha, des de la dreta, també va ser molt incisiu. Però també estava inspirat el porter visitant Xavi Gallego, qui va aturar-ho tot.
Un resultat més que just per un partit molt igualat, on s’ha de destacar la solidesa defensiva de l’equip.

La pròxima jornada serà en dues setmanes, el 16 de Desembre, al camp del Montcada.


AD GUÍXOLS 0 – PERALADA CF 0

AD Guíxols: Sergi Andrés; Chicho, Pedregosa, Tena, Guti; Uri Vila, Trigo (Pau Sala, 45’), Musa, Marc Medina; Moha (Pajares, 76’) i Xavi Mora (Carlos Gómez, 45’)
Peralada CF: Xavi Gallego; Barrera, Pastor, Mate, Tidian; Nierga, Isma, Rojas (Chacón, 76’); Joel Murcia (Axel, 76’), Robert (Aleix Feixas 79’) i Adrian.
Àrbitre: Subirats Matamoros, Josep.TG Als locals Uri Vila (49’), Joan Tena (51‘), Guti (74‘) i Marc Medina, (84‘); i als visiitans Mate (68’), Chacón (86’), Isma (87’) i Axel (89’)
Incidències: Unes 150 persones al municiapl Joep Sunyer i Arxer. A l’inici es va guardar un minut de silenci per al soci del club Jordi Comas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.