21 de desembre del 2012

La prèvia: Jornada 15. Guíxols - Sant Quirze


Aquest diumenge 23 de desembre es disputa al Josep Sunyer l’últim partit de l’AD Guíxols aquest any. Aquest partit, corresponen a la 15a jornada de la Primera Catalana, enfrontarà els ganxons contra el Sant Quirze a partir de les 4 de la tarda.



El Guíxols disposa aquest cap de setmana d’una oportunitat d’or per deixar enrere un inici de temporada una mica irregular i seguir amb la línia ascendent mostrada les últimes jornades. Aquest grup 1 de la Primera Catalana s’entreveu, ara per ara, molt igualada. Ho demostra que entre el Peralada (5è classificat), i el Lloret (últim equip fora de les places de descens i promoció), només hi hagi 4 punts de diferència. Enmig de tots ells s’hi troba el Guíxols, que en cas d’aconseguir la victòria podria escalar moltes posicions a la classificació.

El Sant Quirze, que actualment ocupa la posició de possible descens a Segona Catalana, és un equip que va ascendir la temporada passada. Fins la dia d’avui, està efectuant una temporada una mica irregular, amb un balanç molt negatiu com a local, però amb resultats molt bons com a visitant. 





Tant Guíxols com Sant Quirze presenten números molt similars en Lliga. A part dels mateix balanç com a visitant (3-1-3), també comparteixen dades en la diferència de gols (-4), amb més gols marcats i més gols encaixats pels vallesans.

Per aquest partit, els visitants tenen la baixa d’Antoni Murillo per acumulació de targetes. Per la seva banda, Ramon Monràs podrà disposar de tots els seus efectius excepte els lesionats Pol Ros i Dani Castilla, que segueixen la seva recuperació.



LA FIGURA DEL SANT QUIRZE: MARÇAL LLADÓ


És l’home gol del Sant Quirze. Els seus números aquesta temporada són demolidors: ha marcat més de la meitat dels gols que ha fet el seu equip (11 gols de 20).


F.C SANT QUIRZE
Localitat: Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)
Any de Fundació:1954
Estadi: Municipal Sant Quirze del Vallès nº1
Classificació Temporada 2011 - 2012: 2on (2a Catalana)
Classificació actual: 14è (15p.)
Entrenador: Juan Carlos Rodríguez
Twitter: 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.