28 de desembre del 2012

PIT I COLLONS

Nova victòria i nova remuntada d´un equip que ha entrat en una dinàmica positiva. Ni un gol en contra ni un penal fallat a la primera part van enfonsar un Guíxols amb molt de caràcter i que en cap moment va abaixar els braços.

Era l´últim partit de l´any i ens visitava el Sant Quirze, equip situat a la zona de possible descens, a només 3 punts del Guíxols i amb un molt bon rendiment fora de casa. Monràs va donar la titularitat al mateix onze que a Montcada, esperant el mateix rendiment que allà.

El partit va començar força igualat, amb un Sant Quirze valent que va intentar intimidar Sergi Andrés sense gaire encert. El Guíxols també ho intentava però tampoc amb encert. Al 31, un falta d´Uri Vila dins l´àrea va provocar un penal, que el capità del Sant Quirze, Piri, va transformar. Aquest penal va suposar el 0 a 1 i un cop moral als de casa, que una vegada més veien com un rival se´ls avançava sense haver fet gaire més que ells. Pocs minuts després d´aquest penal, va ser una falta a l´altra àrea, sobre Pau Sala, que va provocar un penal, aquest cop a favor dels locals. El va llançar Marc Medina, com és habitual, però aquest cop no va tenir encert i la va estavellar al pal. Així, es va marxar a la mitja part amb un resultat en contra però amb la sensació de merèixer més.

Segurament, els bons resultats de les últimes jornades van fer que l´equip sortís amb ganes a la segona part. La remuntada de la passada jornada al camp del Montcada va donar molta força als blaugranes, que van creure en la victòria.  Així va ser. La segona part va començar molt bé per al Guíxols, que va sortir amb força i amb empenta per a capgirar el marcador. Va ser Pau Sala qui va enviar la pilota a la xarxa després d´una jugada de Carlos Gómez per la banda, qui centra al segon pal, la toca Moha i remata Pau, que estava al lloc indicat en en el moment idoni per empatar el partit. I l´equip va continuar endavant, intimidant la porteria d´Iñaki. Va ser Carlos Gómez, a qui Monràs havia donat entrada començada la segona part, qui va marcar el gol de la victòria, fent esclatar d´alegria el poc públic que hi havia al camp. Uri Vila va estar a punt de fer el 3er, però el porter li va aturar.

El Guíxols encadena 5 partits seguits sense perdre, fent 13 de 15 punts possibles, la millor ratxa d´aquesta temporada. Amb aquests 3 punts, els de Monràs es situen novens, empatats de punts amb el 5è classificat, el Peralada. A més, l´equip ha demostrat que amb caràcter i esperit lluitador es pot aconseguir tot.

AD Guíxols 2 – Sant Quirze FC 0

AD Guíxols: Sergi Andrés; Chicho, Pedregosa, Tena, Guti; Pau Menéndez, Uri Vila (Garrido, 88´), Marc Medina (Carlos Gómez, 64´), Musa (Moha, 58´); Pau Sala (Pajares, 76´) i  Peke (Xavi Mora, 91´)
Sant Quirze FC: Iñaki; Aitor (Argemí, 69´), Campuzano, Albert, Ariza; Guti (Edu, 85´), Chica, Mario (Marçal 80´); Piri (Gerard, 85´) i Chipi.
Gols: 0-1 Piri (31´) (p.); 1-1 Pau Sala (65´), 2-1 Carlos Gómez (79´)
Àrbitre: Juan Antonio Mesones Gonzalez. TG: Als locals Pau Menéndez (17´), Uri Vila (31´) i Pedregosa (62´); i als visitants Ariza (34´) i Guti (50´)
Incidències: Unes 100 persones al Municipal Josep Sunyer i Arxer