12 de gener del 2013

La prèvia: Jornada 16. Horta - Guíxols

Demà a les 12 del matí l'AD Guíxols jugarà el seu primer partit d'aquest any, i ho farà a terres barcelonines, més concretament a Horta i Guinardó. Allà ens espera la Unió Atlètica Horta, onzè classificat del grup, i amb només dos punts menys que els ganxons.


L'Horta es preveu un equip molt fort com a local. En el Feliu i Codina ha aconseguit 12 dels 19 punts que té actualment a la classificació, aconseguint dos golejades en els seus dos últims partits com a locals davant el Masnou i el Lloret, i on els dos primers classificats van haver de suar per a treure'n un resultat positiu. Per aquest partit, el tècnic Jordi Argiles no podrà comptar amb Sergio Pereira, sancionat.

Pel que fa el Guíxols, Monràs intentarà que aquesta parada nadalenca no afecti a la bona ratxa de resultats que va encadenar els últims partits de l'any passat. Tindrà una baixa molt sensible, Uri Vila, per acumulació de targetes. Veurem com soluciona aquesta baixa el tècnic ganxó, si donarà entrada com a titular a Garrido o, per altre banda, reubicarà al mig camp a homes com Medina o Mussa.








ATENCIÓ A.... MARC ESTEVE

  Font: viureelfutbolcat.blogspot.com

Marc Esteve, defensa de l'Horta, s'ha convertit amb només 22 anys en el veterà de l'equip barceloní. Ha sigut dels pocs jugadors que han sobreviscut l'amplia remodelació de plantilla que ha efectuat l'Horta durant les últimes temporades. Un jugador contundent que representa l'esperit d'aquest equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.