21 de gener del 2013

AMB TOT EN CONTRA


Hi ha coses amb les quals no es pot lluitar, i el Guíxols ho ha pogut constatar en els útlims partits de la primera volta. La setmana passada, en l'útlim minut, es va donar per vàlid un gol fantasma a favor de l'Horta, que li va donar els tres punts. Casualitats de la vida, dues jugades a favor dels ganxons exactament iguals que la de la setmana passada, no han pujat al marcador per decisió dels assistents.

A causa de les sancions de Guti i Musa, Monràs ha optat per donar entrada a l'onze a Cervera, al lateral esquerra, i al recuperat Uri Vila al mig del camp, fent jugar a Pau Sala i Moha per les bandes, Peke de mitja punta i Carlos Gómez com a únic referent al davant, deixant a Marc Medina a la banqueta.

Quan encara no estava tothom assegut al seu lloc, Hospital ha deixat enrera tota la defensa blaugrana, en un ràipid contraatac, i ha posat per davant al seu equip. El partit s'entreveia complicat per als locals i tota la feina prevista per Monràs, se'n anava en orris. El Vilassar, amb uns davanters ràpids i molt bons a l'u contra u, ha portat de corcoll a la defensa blaugrana, que avui no ha brillat tant com en altres ocasions. Un de les jugades polèmiques del partit ha arribat en un córner, llançat magistralment per Uri Vila, que el porter visitant Sergio Cano ha tret quan la pilota ja havia entrat dins la porteria. L'àrbitre s'ha desentés de la jugada i de les protestes dels jugadors locals. Poc després, una falta a l'esquerra de l'atac ganxó, ha acabat dins la porteria gràcies a un bon cop de cap de Carlos Gómez. Amb l'empat, el Guíxols tenia l'oportunitat de tornar a posar en pràctica el plantejament inicial. Però poc ha durat l'alegria, ja que 14 minuts després, altre vegada Hospital, aprofitant un error de Sergi Andrés amb els peus, ha tornat a avançar als verd i blancs al marcador. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part, amb Monràs bastant empipat amb el treball defensiu de l'equip.

Al segon temps, el Vilassar ha continuat amb el control del partit, i el Guíxols no donava la sensació de perill necessària per tirar endavant el partit. Al minut 66, una jugada enrevessada a l'area petita del Guíxols, ha provocat un penal molt dubtós de Cervera sobre Hospital, al intentar treure una pilota. El penal ha estat transformat per Fuentes, que ha significat el 1 a 3, i ha posat el partit molt complicat al Guíxols. La tònica del partit ha continuat igual, i el Vilassar ha posat a prova en més d'una vegada tant a la defensa com al porter. Ja cap al final, una magnífica jugada individual de Peke, que ha deixat enrera a tota la defensa, ha marcat el 2n gol local de puntera. Aquest gol ha donat ales a l'equip i a la poca afició que hi havia a la grada. A partir d'aquí ha començat a tenir molta importància el temps, i els de Vilasar han sabut jugar les seves cartes: caigudes, canvis llarguissims i constants i pèrdua de temps del porter, que ha provocat un lliure indirecte dintre l'àrea. Carlos Gómez l'ha llançat, però el porter ha fet una molt bona parada i l'ha enviat a córner. Un minut més tard, en un altre córner, la piota ha estat rematada per un jugador del Guíxols, però un defensa del Vilassar ha tret amb el cap un cop suèrada la línia de gol. L'assistent no ha donat gol, provocant la ira de jugadors i aficionats, que han presionat molt al trio arbitral. D'aquesta jugada n'han acabat expulsats Xavi Mora, Ramón Monràs i José Antonio, l'entrenador de porters. Durant minuts, el partit ha estat aturat per queixes de jugadors, tan locals com visitants. Quan semblava que la pilota seria pel Vilassar, l'àrbitre ha xiulat lliure indirecte a la frontal de l'àrea petita per excedir-se en el temps de tenir la pilota a la mà. Medina ha llançat i desprñes d'una sèrie de reboots la pilota ha acabat entrant dins la porteria. L'esclat d'alegria ha estat general, i és que el Guíxols no mereixa perdre aquest partit, ja que en cap moment ha deixat de lluitar. En el temps afegit, el Guíxols encara ha tingut ocasió de posar-se per davant en el marcador, però Pajares no ha encertat en la última passada a Peke.

Així doncs, el Guíxols acaba la primera volta en la 10 posició amb 22 punts, a 3 punts de la temuda zona de descens, però només a 6 punts de la Jonquera, 3er classificat.

La segona volta començarà a casa, la setmana que bé, contra el líder i campió d'hivern, el Cerdanyola del Vallès, amb el que vam empatar a la primera volta.


AD GUÍXOLS 3 – CE VILASSAR DALT 3
AD Guíxols: Sergi Andrés; Chicho, Pedregosa (Pol Ros, 69'), Tena, Cervera; Pau Menéndez, Uri Vila (Xavi Mora, 79'), Moha (Pajares, 69'), Peke, Pau Sala (Marc Medina, 58'); i Carlos Gómez.
CE Vilassar: Sergio Cano; Francisco, Gómez, Xavi, Juan Pedro; Salvador, Cristobal (Cristian, 87'), Eduard; Mendoza (Roger, 61'), Hospital (Llobet, 81') i Makaay (Lorenzo, 72').
Gols: 0-1 Hospital (3'); 1-1 Carlos Gómez (21'); 1-2 Hospital (36'), 1-3 Francisco (66'); 2-3 Peke (83'), 3-3 Medina (89').
Àrbitre: Salvador Tomàs López
TG: Als locals Peke (38'), Cervera (65'), Pajares (75') i als visitants Mendoza (28') i Hospital (50').
TV: Als locals Xavi Mora (89'), Ramon Monràs (89') i José Antonio González (89'); i al visitant Roger Viladomiu (89+).
Incidències: Unes 100 persones al Municipal Josep Sunyer i Arxer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.