6 de març del 2013

EMPAT A RES


Partit molt ensopit, equilibrat i amb poques ocasions de gol que va acabar en empat a zero. Un xut al pal de Moha al segon temps podria haver decantat el partit a favor dels locals.

Aquest passat diumenge es va disputar al Josep Sunyer i Arxer el partit corresponent a la 22ena jornada de la competició. El partit enfrontava el Guíxols contra el Ripollet, cuer de la categoria. Els ganxons arribaven amb les baixes de Chicho, Xavi Mora i el tècnic Ramon Monràs per sanció. L´equip presentava l´onze habitual, amb excepció d´Oscar Trigo, que va jugar en lloc de l´habitual Marc Medina, i Jordi Cervera, que va actuar de lateral dret en substitució de Chicho.

La primera part va ser avorrida, amb molt joc de mig camp i poca presència en atac. Qui va tenir les ocasions més clares va ser el Ripollet, que va veure com l'assistent anul·lava, amb encert, dos gols en clar fora de joc. El Guíxols va intentar portar el pes del partit, però es va trobar una bona defensa de l´equip vallesà. Sense que passés pràcticament res en 45 minuts, es va arribar al descans.

A l´inici de la segona part, Albert Molas va donar entrada a Marc Medina per Oscar Trigo, desaparegut durant tot el primer temps. Amb aquest canvi, el Guíxols va guanyar en possessió de pilota i presència ofensiva, però sense encert. Amb el pas dels minuts, van entrar Pau Sala i Moha en lloc de Garrido i Carlos Gómez, intentant trobar un revulsiu i emportar-se els tres punts. Va ser Moha qui va tenir la oportunitat més clara, quan la pilota va caure als seus peus, però els seu xut es va estavellar a la base del pal del porter visitant. Marc Medina, amb una bona jugada personal, i Uri Vila, també van tenir opcions per fer pujar el gol de la victòria. Durant els últims minuts, i amb el Guíxols bolcat en atac, els vallesans van gaudir d´alguna oportunitat que Dani Castilla, molt correcte durant tot el partit, va resoldre amb encert.

Amb aquest empat, el Guíxols queda en 11ena posició, però a només dos punts dels llocs de possible descens, que ocupa el Mollet amb 25 punts. La pròxima jornada els ganxons visiten el Farners, segon classificat i que es troba en molt bon moment de forma.


AD GUÍXOLS 0 – RIPOLLET CF 0

AD Guíxols: Dani Castilla; Cervera, Pedregosa, Tena, Pol Ros; Garrido (Pau Sala, 57´), Pau Menéndez, Uri Vila; Trigo (Medina, 46´), Carlos Gómez (Moha, 75´) i Peke.
Ripollet CF: Olavide; Fortuny, D.Medina, Carreras, Molina; Duran, Torcal, Domínguez (Arnau, 55´); Casto (Buenache, 77´), Carlos Martín i Aguilar.
Àrbitre: Carmona Martínez, Edgar.
TG: als locals Uri Vila (69´) i Pol Ros (89´); i als visitants Carlos Martín (65´), Duran (71´) i Aguilar (89´).
Incidències: unes 150 persones al Mpl Josep Sunyer i Arxer. A l´inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria d´Antoni Puyol, expresident de la FCF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.