19 de març del 2013

3 PUNTS MÉS CONTRA UN RIVAL DIRECTE

Bon partit dels ganxons a Mollet contra un rival directe situat en zona de descens. El partit va ser obert i trepidant i el Guíxols va tenir la sort necessària per tornar amb els 3 punts cap a casa. Amb aquesta victòria, els blaugranes tanquen 2 partits fora de casa amb 4 punts més, que ara s’hauran de fer bons amb una victòria a casa el proper diumenge.

A Mollet, Monràs va presentar l´onze habitual amb una única novetat, la titularitat de Xavi Mora a la punta d´atac. Amb aquest canvi, Peke va compartir la mitja punta amb Uri Vila i Marc Medina.

Als primers minuts del partit es va veure un Guíxols fort, dominant i envalentonat. Va tenir la pilota i es va acostar a la porteria del Mollet, però sense gaire perill. Peke va tenir la ocasió més clara en marcar un gol, anul·lat per mans, cosa que el jugador va protestar enèrgicament. Després del bon inici visitant, el Mollet va despertar i va tenir uns minuts de domini, acostant-se per la banda i creant perill, especialment als córners on Chicho va haver de treure’n una sota els pals. Però el Guíxols diumenge tenia el dia i en poca estona va recuperar el pes del partit, tornant a tenir una bona ocasió per part de Peke, que la va estavellar al pal. Poc abans del descans, va tornar a ser Peke, qui en una jugada embolicada a l’àrea rival, va afusellar Asier, pujant l’1 a 0 al marcador.

Amb aquest gol, els blaugrana arribaven al descans amb un resultat favorable, aconseguint que el Mollet rebés un cop psicològic. A la represa els locals van sortir amb ganes, intentant crear perill, però amb més cor que cap. Castilla va haver d’intervenir per a què no empatessin el partit. Poc després, l’omnipresent Peke va crear una gran jugada personal, arribant fins a la línia de fons, però va fallar en l’última passada. El Guíxols semblava tenir el partit controlat, amb una solidesa defensiva i un Pedregosa estel·lar i contundent. Però el nou fitxatge dels locals, Baby, es va estrenar com a golejador amb una bona jugada personal i un potent xut llunyà que va superar Castilla. Poc va durar l’alegria a Mollet. Un minut després, Monràs va donar entrada a Pau Sala, que tot just sortir al camp va marcar el gol de la victòria. Uri Vila va picar una falta penjada al segon pal que pau Sala va rematar amb el cap fent una paràbola sobre el porter. Després del gol, el Guíxols va esperar darrere, disposant d’algun contraatac que els podia haver permès fer el gol de la traqnuil·litat. El Mollet ho va intentar, amb poca precisió,  topant amb una bona actuació de Castilla, que només va tenir algun ensurt en alguna pilota aèria. Ja al final del partit, amb la pilota aturada, Tena va veure la vermella per una petita picabaralla que es va crear dins l’àrea de Castilla. Poc després el jugador molletenc Kim també va veure la vermella.

Així, el Guíxols continua sumant per a evitar el descens, que ara queda a 5 punts. La setmana que ve rep la visita del Sant Cugat, 13è classificat amb 29 punts.

CF MOLLET UE 1 - AD GUÍXOLS 2

CF MOLLET UE: Asier; J.Carlos (Edgar, 65’), Kim, Àlex Gómez (Michael, 76’), Sergi Gómez, Sergi; Novo (Rubén 82’), Arqués, Miki; Alex Ruiz (Yustos, 65’), Baby, Marcos (Donoso, 65’).
GUÍXOLS: Castilla; Chicho, Pedregosa, Tena, Pol Ros; Pau Menéndez, Musa (Garrido, 86’), Uri Vila (Pajares, 77’); Marc Medina (Guti, 82’), Peke (Cervera, 89’) i Xavi Mora (Pau Sala, 70’).
GOLS: 0-1 Peke (45’); 1-1 Baby (69’); 1-2 Pau Sala (70’).
ÀRBITRE: Vicente Leoz, Miguel Àngel
TG: Als locals Marcos (50’), J.Carlos (61’) i Arqués (70’); i als visitants Musa (62’),  Chicho (65’), Sergi ANdrés (66’) i Uri Vila (67’)
TV: Al local Kim (89’); i al visitant Tena (89’)
INCIDÈNCIES: Unes 150 persones al Municipal Germans Gonzalvo.