15 de gener del 2013

L'ÀRBITRE DECIDEIX


El Guíxols va perdre un punt en l´últim sospir, en una jugada molt polèmica en la qual el linier va concedir
gol en una jugada en què la pilota no va entrar a porteria.

Els ganxons visitaven un camp molt dificil, un equip que a casa té un promig espectacular, havent marcat 8 gols en els dos últims partits al seu estadi, però el Guíxols venia amb una dinàmica molt positiva: 5 partits seguits sense conèixer la derrota. Ja s´entreveia un partit igualat i complicat per als de Monràs, que a més, havien de comptar amb la baixa d´Uri Vila, sancionat per acumulació de targetes. 


Foto: Jordi Calvet / ADNGuíxols

La primera part va començar molt bé. La primera aproximació del Guíxols va acabar en gol. Una centrada de Chicho que Marc Medina va pentinar, deixant-la a Peke, que sol davant el porter va definir de forma acrobàtica. Amb el marcador a favor, els blaugranes van poder jugar com més bé saben: línies juntes, endarrerits i esperant sortir amb rapidesa al contraatac. L´Horta es va fer amo i senyor del partit, dominant la pilota però sense gaires ocasions clares, a part d´una falta que Sergi Andrés va aturar molt bé. Es va arribar a la mitja part amb el resultat favorable. 



Al segon temps, la tònica del partit va ser la mateixa, amb la diferència que el Guíxols no es va sentir còmode al terreny de joc, cosa que va fer que el domini dels locals passés a ser un bany. Sense idees i corrent darrere la pilota, el Guíxols es va desdibuixar sobre el terreny de joc, igual que l´aigua de la pluja intensa que queia al Feliu i Codina. L´Horta, tot i això, no tenia encert de cara a porteria i hagué d´esperar al minut 69, en una centrada per la banda dreta de l´atac, que Jose Javier recollí al segon pal i amb un xit ràpid superà  Sergi Andrés. Amb l´empat, tant el públic com l´equip barceloní van apretar de valent. El Guíxols només es podia defensar i va quedar sense capacitat ni forces per sortir al contraatac. Un bon treball defensiu combinat amb el poc encert local va permetre arribar al descompte amb l´empat al marcador. En una de les últimes jugades, en un servei de corner  la pilota, que anava a porta, va ser rebutjada per Sergi Andrés, tocant el pal i després agafant-la. El línier, sorprenentment,  va veure molt clar que la pilota entrà en la seva totalitat i va donar el gol de la victòria local. Amb aquest, ja són 3 els partits que s´escapen en els últims minuts. 



No va ser el millor partit del Guíxols, ni de bon tros, i potser es mereixia perdre, però no d'aquesta manera. El pròxim partit, el que tanca la primera volta, serà diumenge, a les 4 contra el Vilassar de Dalt.



HORTA 2 - GUÍXOLS 1


Horta: Alvaro; Cussó, Aleix, Ezquerra, Marc Esteve; Aitor (Ivi, 81´),Pol (Hector, 90´), Lluís; Villegas (Cristian, 74´), Gerard (Jose Javier, 60´ (Nabil, 84´)), Miguel 
Guíxols: Sergi Andrés; Chicho, Pedregosa, Tena, Guti; Pau Menéndez, Musa (Garrido, 85´), Medina (Carlos Gómez, 63´), Pau Sala (Pajares, 72´), Moha (Trigo, 79´); Peke (Xavi Mora, 88´).

Gols: 0-1 Peke (12´); 1-1 Jose Javier (69´) , 2-1 Jose Javier (90´+)
Àrbitre: Vidal Clermont, Ricard TG: Al local Villegas (39´) i als visitants Guti (43´) i Misa (57´).
Incidències: Unes 200 persones al Municipal d´Horta, Feliu i Codina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.