19 de gener del 2013

LA PRÈVIA: JORNADA 17. GUÍXOLS - VILASSAR DE DALT

El primer partit de l'any a casa i el que tanca la primera volta de la lliga, enfronta aquest diumenge, el Guíxols contra el Vilassar de mar, ascendit a Primera Catalana aquesta temporada. 

Situat a la part baixa de la classificació, en 15a posició amb 18 punts, porta una dinàmica molt positiva, havent guanyat els 4 últims partits. La seva arrancada a la lligava ser nefasta, encadenant un total de 13 jornades sense conèixer la victòria. Tot i això, va aconseguir empats valuosos a camps complicats com el de l'Avià o l'Horta.

Per aquest partit, els locals recuperen a Uri Vila després del partit de sanció, però perden a Musa i Guti, per acumulació de targetes. En canvi, el Vilassar, només ve amb la baixa de Marc Reyes, lesionat de gravetat el passat 10 de gener, al qui donem molts d'ànims des d'aquí en la seva recuperació.





ATENCIÓ A... ALEX "MAKAAY"
Acabat de fitxar procedent de la Guineueta (2a Catalana), és un extrem de només 21 anys, ràpid i molt hàbil. La setmana passada, en la seva estrena com a Verd i blanc, va portar molta feina a la defensa del Ripollet. El perill ve donat per el fet de que juga per la banda dreta de l'atac, i a la nostra esquerra de la defensa, comptem amb la baixa de Guti, habitual a l'onze titular.

Font: http://www.cevilassar.cat



C.E VILASSAR DE DALT

Localitat: Vilassar de Dalt (Maresme)
Any de Fundació:1921
Estadi: Municipal Sant Quirze del Vallès nº1
Classificació Temporada 2011 - 2012: 1er (2a Catalana)
Classificació actual: 15è (18p.)
Entrenador: Toni Fuentes
Twitter:  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.