15 d’abril del 2013

ESTEM AVISATS


El Guíxols va deixar escapar tres punts a casa contra l'Avià, un equip que arribava sense entrenador i amb una dinàmica molt negativa.

Monràs va presentar el seu onze de gala, recuperant a Joan Tena com a central després de dos partits de sanció. El partit va començar amb un Avià molt motivat i un Guíxols adormit. Els visitants arribaven amb facilitat a la porteria de Castilla, i en cap moment es va veure la solidesa defensiva habitual del Guíxols. Als 10' Viladomat va avançar l'Avià, fent justícia al joc que estaven oferint. Els blaugrana van intentar reaccionar i neutralitzar el gol dels berguedans, amb una bona ocasió de Peke que, sol davant la porteria, va enviar la pilota fora. Poc després, al 25', Peke, altre vegada, no va perdonar i va fer pujar l'empat a 1 al marcador. Tot i això, l'Avià no va abaixar els braços i va continuar assetjant la porteria ganxona. Una de les claus del partit, va ser quan al minut 43, Uri Martínez va marcar el segon gol en un possible fora de joc. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

Foto: Roger Capella / Esport_CAT  http://esportcatalunya.blogspot.com.es/2013/04/ad-guixols-2-ue-avia-3-1cat1-j-27.html?spref=tw

L'inici de la segona part va seguir la mateixa tònica, un Avià que en mans d'un fantàstic Noguera, va fer anar de corcoll tota la defensa blaugrana. Va ser ell mateix qui, al 54', va marcar el tercer en una bona jugada personal. Va ser un cop molt dur per a un Guíxols que amb prou feines generava ocasions de gol. Al 63', l'àrbitre va interpretar que Pedregosa va saltar propinant un cop de colze a un jugador visitant, xiulant penal i expulsant rigorosament al defensa amb vermella directe. Tot semblava presagiar l'estocada final, però un providencial Castilla va aturar el potent xut d'Àlex. Amb 10 jugadors, Pau Menéndez va passar a l'eix de la defensa i l'equip va treure la personalitat que té i a la que ens tenia acostumats últimament. L'Avià, tot i jugar amb un home més, va recular aguantant un Guíxols que no es rendia. Xavi Mora, que va entrar al minut 70 per Medina, va ser el protagonista, amb un gran xut des de la frontal de l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria. L'equip, i el públic, van creure en l'empat, un empat que hauria pogut arribar en temps de descompte quan, el mateix Xavi Mora, va rematar un pilota que miraculosament el porter visitant va refusar a córner.

Tres punts que marxen en un partit que el Guíxols no mereixia perdre. La derrota no porta conseqüències greus a la classificació, però és un avís del que li espera de cara a final de temporada.

El pròxim partit, diumenge vinent a les 12 del matí al camp del San Cristóbal, un altre equip immers en la lluita per evitar el descens.


AD GUÍXOLS 2 – UE AVIÀ 3
AD Guíxols: Dani Castilla; Chicho, Pedregosa, Tena, Pol Ros (Guti, 78'); Pau Menéndez, Garrido (Moha, 57'), Uri Vila; Marc Medina (Xavi Mora, 70'), Carlos Gómez (Pau Sala, 64') i Peke.
UE Avià: Coll*; Pintó, Ricardo, Abel (Mamadou, 74'), Aleix; Marc Guijarro (Àlvaro, 85'), Àlex (Reyes, 89'), Soler; Uri Martínez, Viladomat i Noguera (Sellarés, 78').
GOLS: 0-1 Viladomat (10'); 1-1 Peke (25'); 1-2 Uri Martínez (43'); 1-3 Noguera (54'); 2-3 Xavi Mora (81').
Àrbitre: David Pinel Fernández
TG: Al local Tena (72'); i als visitants Abel (30'), Uri Martínez (71') i Coll* (85').
TV: Al local Pedregosa (63').

* A la fitxa de la federació, posa com a titular al porter Sergio García.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.