22 d’abril del 2013

UN PUNT MÉS, UN PARTIT MENYS

Empata a 0 el Guíxols en un partit insuls, en el que cap dels dos equips ha intimidat gaire la porteria rival.

L'onze va ser l'habitual en les últimes jornades, amb l'únic canvi a l'eix de la defensa de Cervera per Pedregosa, que compleix una sanció de 4 partits. El rival, situat en zona perillosa, però fora del descens, encadenava 5 partits sense guanyar. El matx es presentava perillós davant la necessitat del rival.

El partit ha començat amb domini ganxó. Els 20 primers minuts, el Guíxols ha arribat amb certa facilitat a l'àrea local. Carlos Gómez ha tingut una molt bona ocasió a l'inici, que el porter local Dani ha aturat. Els dos equips havien sortit amb ganes d'endur-se els tres punts, i això s'ha notat amb la tensió amb què han jugat. Ja al 8', Pol Ros ha fet una dura entrada a Ponsich, que li ha costat la targeta groga. Després d'aquest inici mogudet, el partit s'ha anat ensopint, només animat per un àrbitre amb ànsies de protagonisme, que ho ha fet malament tan per uns com per els altres, perdent totalment el control del partit. Per part del Guíxols, no ha xiulat un clar penal en una sortida en fals del porter del San Cristobal. Amb el 0-0 se'n han anat al descans.

A la segona part, el San Cristobal ha sortit més endollat i ha creat més perill a la porteria de Castilla. Tot i això, el partit era molt obert i el Guíxols també ha disposat d'alguna ocasió per a avançar-se. Els blaugrana han estat molt compactes a la defensa, però a davant estaven imprecisos, fallaven a l'última pasada, i ha faltat xutar de lluny. En una de les moltes decisions polèmiques de l'àrbitre, Monràs ha vist la targeta vermella directe. Cap dels dos equips creava gaires ocasions, però les més perilloses, eren per part del San Cristobal, que ha estat més a prop de la victòria que no pas el Guíxols, que ha tingut la més clara amb Peke, que ha estat a punt de marcar de cap, però el porter ha refusat a còrner. Durant els últims minuts, el mig del camp ha desaparegut, i la pilota anava de porteria a porteria, amb ocasions més clares per part dels locals.

Amb aquest punt, el Guíxols només perd una posició, gràcies als resultats dels altres equips. Una jornada menys pel final i es manté la distància amb el descens. Però no s'ha d'abaixar la guàrdia, ja que els equips de darrere estan apretant.

La setmana que ve, a les 5, al camp Municipal Josep Sunyer i Arxer, ens visita el Granollers, equip situat a la 16a posició, amb 29 punts. Per tant, duel perillós per al Guíxols, que ha de fer bo aquest empat guanyant a casa.

CP SAN CRISTOBAL 0 - AD GUÍXOLS 0
AD Guíxols: Castilla; Chicho, Cervera, Tena, Pol Ros (Guti, 73'); Pau Menéndez, Garrido, Uri Vila (Xavi Mora, 89'); Carlos Gómez (Musa, 86'), Peke i Medina.
CP San Cristobal: Dani; Arnau (Vega, 46'), Hernández, Jaime, Joan; Adrián García, Ponsich (Cema, 64'), Arjona; Rubén Soler, Genís (Rubén Ruiz, 76'), Jose (Javi Ruiz, 86').
Àrbitre: Sergio Guijarro i Álvarez.
TG: Als locals Arnau (41'), Hernández (76') i Ruben Soler (89'). I als visitants Pol Ros (8'), Medina (28') i Garrido (84').
TV: A Monràs per protestar.
Incidències: Unes 150 persones al Municipal Ca N'Anglada.