30 d’abril del 2013

VICTÒRIA I GOLEJADA


El Guíxols s´emporta els tres punts en un partit que van tenir encarrilat des de bon inici. El Granollers visitava el Josep Sunyer i Arxer amb urgències, situat en zona de descens.

Albert Molas, substituint Monràs, que compleix dos partits de sanció, va sortir amb el mateix onze que la setmana passada. El partit va començar amb molt bon peu per als blaugrana. Al primer córner llançat pels blaugrana, el davanter granollerí Gerard Enrich va marcar-se en pròpia porta el primer gol del partit. Les coses es posaven a favor del Guíxols, que va anar controlant el partit, deixant sense gaires opcions el Granollers. Amb el control de la pilota i l´habitual solidesa defensiva, el segon gol no va tardar a arribar. Al 36, Carlos Gómez va marcar aprofitant una bona recuperació de pilota d´Uri Vila.

Es va arribar a la meitat amb un bon resultat i havent vist un Guíxols decidit i amb ganes d´emportar-se els tres punts. Només començar la segona part, Medina va estar a punt de marcar el tercer gol. Chicho va centrar i Medina va rematar de cap des del punt de penal. La pilota va sortir fora per ben poc. Però el Granollers no estava resignat a a deixar escapar els punts facilment i ho va posar difícil a la defensa blaugrana. Després d´uns minuts de domini dels visitants, el gol va arribar. Va ser Uri Sala qui va retallar distàncies. Aquest gol va donar esperances al Granollers que, al cap de poc, va enviar una pilota al pal que podia haver suposat l´empat. Però el Guíxols volia els 3 punts i al cap de 5 minuts, Garrido, que ja havia provat sort des de fora l´àrea a la primera part, ho va tornar a intentar, sorprenent el porter Rivademar i fent pujar el tercer gol al marcador. El gol va ser molt celebrat per tots els jugadors ganxons. Sense temps per païr el tercer, 3 minuts després Peke va fer el quart, rematant de cap al segon pal un córner. Amb aquest gol, els dos equips van abaixar el peu de l´accelerador i els minuts van anar passant sense gaires ocasions més.

Amb aquest 3 punts, el Guíxols continua setè, empatat a punts amb la Jonquera i el Montcada. A falta de només 15 punts per disputar, el Guíxols deixa el descens directe a 8 punts. La propera jornada toca visitar el Peralada, 5è classificat, amb només un punt més que el Guíxols. Una victòria al Municipal de Peralada deixaria gairebé assegurada la permanència a la categoria.



AD GUÍXOLS 4 – EC GRANOLLERS 1



AD Guíxols: Castilla; Chicho, Cervera, Tena, Pol Ros (Guti, 77´); Garrido, Pau Menéndez (Pajares, 88´), Uri Vila (Musa, 67´); Marc Medina, Carlos Gómez (Pau Sala, 80´) i Peke (Xavi Mora, 84´).
EC Granollers: Rivademar, Pinadella (Rai 77´), Bellavista, Angel, Merlatti (Miguel 62´), David Garcia, Uri Sala (Martí 81´), Jandro (Ernest 84´), Edu Cosme, Gerard Enrich i Ivan Garcia.
Gols: 
1-0 Gerard Enrich (p.p) (4´)
2-0 Carlos Gómez (36´)
2-1 Uri Sala (64´)
3-1 Garrido (69´)
4-1 Peke (71´)
Àrbitre: Joan Fàbregas Capellas. TG: AD Guíxols: Pau Menéndez (31´), Uri Vila (48´), Garrido (58´) i Marc Medina (65´). EC Granollers: Bellavista (34´), Rivademar (69´)
Incidències: Uns 150 espectadors al Josep Sunyer i Arxer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina amb respecte i educació.