8 d’abril del 2013

VA PER TU, JOAN

Els jugadors del Guíxols van aconseguir 3 punts importantíssims a Santa Coloma de Gramenet amb una victòria que van dedicar al col·laborador de l'Ateneu Joan Bou, que ens va deixar aquesta setmana.

L'equip arribava a Santa Coloma per enforntar-se a la Gramenet Milan, equip que marcava les places de descens. Una victòria podia allunyar a l'equip del descens i permtre'l mirar una mica cap amunt. Per el partit, Monràs comptava amb les baixes de Joan Tena, Musa i Oscar Trigo, i recuperava Uri Vila. La novetat a l'onze ha sigut el doble pivot format per Garrido i Pau Menéndez.

Els primers minuts, els dos equips han temptejat el joc, amb una major possessió de pilota dels locals, però amb les ocasions més clares per al Guíxols. Només de començar, un xut de Marc Medina no va entrar per ben poc. La ocasió més clara de la primera part la va tenir Peke, que xuta a la frontal de l'àrea però el porter va aturar. En definitiva, una primera part sense amo, amb els locals ben posats a darrere i amb molt poca ofensiva a davant; i el Guíxols sense gaires idees.

El segon temps va canviar totalment la dinàmica. Uri Vila ja va avisar amb una falta directe que el porter va rebutjar. El Guíxols va sortir amb les idees clares, i el rival només creava perill a pilota aturada. Amb l'equip tirat endavant les ocasions van començar a arribar, i era questió de temps que arribés el primer gol. Va ser Carlos Gómez, qui en una jugada personal, va deixar enrere als defenses, va xutar a l'esquerra del porter i va marcar el primer gol del partit. No va tardar a arribar el segon, aquesta vegada de Marc Medina, que va rematar de cap al segon pal per sobre del porter, una pilota llançada per Uli Vila en una falta a la dreta de l'atac ganxó. Amb un 0-2 en 3 minuts, el Gramenet va intentar escurçar distàncies, però no acababven de definir a davant. Al 70, van tenir una doble ocasió, i poc després una pilota que va anar al pal. El seu perill era a pilota aturada, però una bona defensa i un bon Dani Castilla el van fer estèril. Als blaugrana, els gols els van animar, i enlloc de tirar enrera i aguantar el resultat, van continuar endavant. Pedregosa va estar a punt de marcar de cap, en una de les ocasions més clares. Però era el partit dels davanters, i faltava Peke, que ja al minut 89, va aprofitar una gran jugada de Moha per la banda, i va rematar amb el cap el que seria el definitiu 0 a 3.

Amb aquest resultat, els ganxons deixen de mirar la classificació cap avall, per respirar més tranquils i començar a tocar la porta als equips de dalt. Una molt bona segona volta els ha situat 6ens a la taula de classificació, a només 5 punts del farners 4t classificat, i a 8 punts del que marca la zona del descens, el Sant Quirze.

El pròxim partit, el diumenge que ve, a les 5 contra l'Avià, equip situat a la 10 posició, amb 33 punts i que encadena 15 partits sense conèixer la victòria. Esperem que el Josep Sunyer s'empleni, per què aquest equip s'ho mereix!!!

Els jugadors celebran el 3er gol. Laia Bodro / ADnGuíxols

GRAMENET MILAN UD. AT B 0 – AD GUÍXOLS 3
Gramenet B: Adrià Mur; Moha, Òscar, Pablo, Ivan; José Alberto (Eric, 86'), Pedrola, Guillem; Gascón (Paulino, 62'), Àngel i Pastells.
AD Guíxols: Dani Castilla; Chicho, Cervera, Pedregosa, Pol Ros; Garrido, Pau Menéndez, Uri Vila (Moha, 87'); Marc Medina (Guti, 81'), Carlos Gómez (Pau Sala, 71') i Peke.
GOLS: 0-1 Carlos Gómez (63'); 0-2 Marc Medina (66'); 0-3 Peke (89').
Arbitre: Sergi Cano Gazquez
TG: Al local Ivan (6'); i als visitants Cervera (14'), Pol Ros (44'), Medina (58') i Dani Castilla (77').
Incidències: Unes 150 persones al IES Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet. L'equip va voler dedicar la victòria en memòria del recentment desaparegut Joan Bou, membre de la junta, lluint un braçalet negre.